Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، علیرضا علیزاده بعد از ظهر امروز در نشست خبری مدیران صنعت  آب و برق استان زنجان اظهار کرد: آغاز زود هنگام گرما در کشور، افزایش استفاده از دستگاه‌های سرمایشی و فعالیت زودهنگام پمپ‌های کشاورزی و کاهش بارندگی از علل افزایش مصرف برق در سال‌جاری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه تولید نیروگاه‌های برق‌آبی به منابع پشت سدها بستگی دارد، عنوان کرد: کم‌بارشی و خاموشی ندادن در زمستان باعث شد منابع پشت سدها بیش از هر سال کاهش یابد و افزایش بارندگی در بهار نیز محقق نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نهایی شدن لیست قطعی برق پنج بانک و ۶ اداره دولتی در استان عنوان کرد: امروز لیست قطعی برخی ادارات و بانک‌ها که در روزهای گذشته مصرف بالا داشته و اخطار دریافت کرده‌اند،  اعلام و قطعی برق برای آن‌ها انجام می‌شود.

علیزاده با اشاره به اینکه زنجان استان صنعتی است، ادامه داد: ۷۰ درصد انرژی برق استان در حوزه صنعت و کشاورزی استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه تولید رمزارز به صورت مویرگی افزایش یافته است، عنوان کرد: این تولیدات به بخش خانگی و تجاری نیز به صورت غیرقانونی وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش مصرف برق در کشور ۲۰ درصد است، بیان کرد: این میزان در استان زنجان ۲۲ درصد اعلام شده است.

علیزاده با بیان اینکه تفاهم‌نامه همکاری صنایع از ۱۵ خرداد مانند هرساله آغاز می‌شود، افزود: با این وجود برای چند روز متوالی مدیریت مصرف بار اعمال شده است ولی از روز سوم برنامه‌ریزی خاموشی‌ها دقیق شده و اطلاعه‌رسانی قبلی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با بیان اینکه کاهش مشکلات حوزه برق در گرو مصرف بهینه توسط شهروندان است، خاطر نشان کرد: امسال  ۴۵ برنامه برای تعرفه‌های مختلف خانگی، صنعتی، تجاری، کشاورزی،آزاد و ... در نظر گرفته شده که اکثرا تشویقی است.

وی با اشاره به اینکه تعرفه‌های تشویقی شامل بخش اداری نیست، افزود: برای آن‌ها نه تنها تشویقی نیست، بلکه تلکیفی بوده و دستگاه‌ها ملزم به رعایت آن هستند.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: قطع برق زنجان برق بانک علیرضا علیزاده گرما قطعی برق استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی زنگنه گفت: از ۱۰ سال پیش در سازمان اوقاف کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده و طی ۱۰ سال تنها ۵۰۰۰ رقبه در استان متصل شده بود اما از ابتدای امسال با کار فشرده ۲۵۰۰ رقبه نیز متصل شد و تعداد رقبات به ۷۵۰۰ مورد رسید.

رئیس اداره نقشه و جی ای اس اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: به همت اداره بهره وری اقتصادی اوقاف اطلاعات نقشه‌های پایه‌ای که قبلاً از اداره ثبت گرفته شده و آماده بود پس از ثبت در سامانه جی ای اس سازمان اوقاف در پنجره واحد زمین هم بارگزاری می‌شود و در آنجا هم قابل استفاده است و در همپوشانی نقشه‌ها بکار می‌آید، که در نوع خود کار بزرگ و ارزشمندی است.

زنگنه افزود: تسهیل در این کار نتیجه انجام تفاهم با پست و ثبت اسناد و املاک بود که کار بسیار مهمی بود و باعث شد که هزینه‌های انجام این کار برای اوقاف به مراتب کمتر از واگذاری به بخش خصوصی شده و سرعت و کیفیت انجام کار نیز به مراتب بهتر شود

وی ادامه داد: جی آی اس به معنای سامانه اطلاعات تصویری_جغرافیایی است و انجام آن حد و حدود موقوفات را مشخص می‌کند و مشخصات املاک و اراضی وقفی را از حالت کلی و توصیفی خارج کرده و عینیت می‌دهد و تنها در صورت شناخت کامل و داشتن مشخصات بروز و فنی مورد نیاز است که می‌توان موقوفات را به درستی مدیریت کرد و در هنگام نیاز به شناسایی یا سرمایه گذاری و ساخت و ساز، از آن بسیار بهره برد

رئیس اداره نقشه و جی ای اس اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: یک کار تمام مهندسی است و به همت اداره بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه در حال انجام است و یکی از امتیازات اینکار این است که رقبات جدید برای موقوفات شناسایی می‌شود.

زنگنه افزود: در سازمان اوقاف نیروی متخصص جی ای اس نداریم در حالی که این سامانه برای مدیریت صحیح و هوشمند موقوفات و رقبات و مدیریت املاک وقفی است و در واقع تکمیل کار اخذ سند رسمی است.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: در کل کشور یک میلیون پانصد هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی ای اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده و امید است کار ثبت اطلاعات هشتاد درصد رقبات وقفی کل کشور در یکسال آینده انجام شود و اداره پست و ثبت اسناد هم همکاری خوبی در اجرای این طرح با ما دارند. انجام جی ای اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است امکانپذیر می‌شود

کد خبر 6100060

دیگر خبرها

  • ۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • تضمین تعهدات بیش از ۲۰۴ هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی